lauantai 5. tammikuuta 2019

Tampereen yliopiston ainoat oikeat isänmaan edustajat Valkoisen Suomen ja vapaussotien perinteen kantajat: Olli Heikkilä ja Seppo Lehto kansallismielisiä eduskuntavaaliehdokkaita 19.9.2018 Tampereen yliopistolla



Tampereen yliopiston ainoat oikeat isänmaan edustajat Valkoisen Suomen ja vapaussotien perinteen kantajat: Olli Heikkilä ja Seppo Lehto kansallismielisiä eduskuntavaaliehdokkaita 19.9.2018 Tampereen yliopistolla edustavat ainoaa isänmaa asialla olevaa valkoista Suomea. 
Muu mitä punaisen yliopiston kulttuurimarxistisen opetuksen lomasta tihkuu julkisuuteen on pelkkää desanttiloisten ulinaa. 

Olli Heikkilä on näillä näkymin Suomen Kansa Ensin eduskuntavaaliehdokkaana, mahdollisesti myös eurovaaliehdokkaana kevään 2019 vaaleissa. Vaaleita ehdokkaita molemmat kuten huomaatte: Valkoienen Suomi tavoitteeksi isänmaan asialla.




Jakakaa sanomaa somessa eri somekanavilla: 
Tampereen yliopiston ainoat oikeat isänmaan edustajat Valkoisen Suomen ja vapaussotien perinteen kantajat: Tamperelaiset valkoiset soturit Olli Heikkilä ja Seppo Lehto kansallismielisiä eduskuntavaaliehdokkaita 19.9.2018 Tampereen yliopistolla matkalla eduskuntaan ja europarlamenttiin 2019 kevään eduskunta- ja eurovaaleissa.
-------------------
https://oma-kansa-ensin.blogspot.com/
----------------------------
Loppu juha sipilän johtaman hallituksen mädätykselle: Alla olevassa kuvakkeessa liian pienet luvut. Matuinvaasiohan on pullauttanut yli 35 000 elintasoamme ja turvallisuuttamme kaventavaa, suuri osa ajelehtii toimeentuloluukulla vaikkeivat ole saaneet edes tätä ns. pakolaisstatusta:
-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti